2024 рік, ДТВ “Українські перлини”

5 thoughts on “2024 рік, ДТВ “Українські перлини””

  1. Дуже сподобалось ,донька бігла з радістю до табору , велике дякую всім вчителям за їх турботу і професійний вклад в наших дітей .

  2. Дочка дуже задоволена! Кожен день були нові враження, цікаві завдання. Час сплинув непомітно. Дуже дякую за організацію табору, в якому діти провели час цікаво і корисно, це особливо цінно в такий непростий час!

  3. Дякую Гімназії 62, за організацію літнього табору. Дитина відвідувала із задоволенням. Кожного дня було щось цікаве та розвиваюче. Дякуємо за цю можливість для наших дітей.

  4. Дякуємо нашій гімназії за неймовірний відпочинок в дитячому таборі “Українські перлини”! Зі свого боку, щиро дякую Вам, дорогі наші вихователі! Відпочинок склався найкращим чином, діти щасливі, веселі, відволіклися від проблем согодення та розважилися по повній програмі!!! По фото відчувалася атмосфера дружелюбності та командний дух! Ви ПРЕКРАСНІ! Ви АКТИВНІ ТА СУЧАСНІ! Дякую Всім причетним до відпочинку, кожній людині від двірника до адміністрації!!! Всім гарного настрою та міцного здоровʼя! Скорішої ПЕРЕМОГИ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *